Wie zijn wij

Erve Luttikhedde is een echt famliebedrijf! Van oorsprong was het een melkveehouderij, maar het is inmiddels getransformeerd tot een professioneel paardenbedrijf. Onderwijl is de vierde generatie al actief. Doordat het een familiebedrijf is resulteert dit in een goede samenwerking met korte lijntjes, één van onze kernwaarden!

ELLEN LUTTIKHEDDE:

Ellen is de jongste telg van de familie. Zij heeft de opleidingen dierverzorging en paardenhouderij gevolgd en heeft op diverse stallen praktijkervaring opgedaan alvorens ze mee ging werken op het bedrijf. Ellen verzorgt de paarden met grote toewijding en staat de pensionklanten met raad en daad terzijde. Ellens grootste passie en talent is het africhten en zadelmak maken van paarden.

GERRIT LUTTIKHEDDE:

Gerrit heeft destijds de melkveehouderij overgenomen van zijn vader (Jan). Inmiddels is het bedrijf getransformeerd tot paardenbedrijf omdat Ellen verder wou met de paarden i.p.v. de koeien. “Wat zijn ogen zien kunnen zijn handen maken” zeiden we weleens. Alle pensionstallen, de loopstallen, de kantine, de poetsplaatsen enzovoort zijn door hem gemaakt. Er is geen aannemer, timmerman of elektricien aan te pas gekomen, hij kon het allemaal!

JAN & HANNA LUTTIKHEDDE:

Hanna woont al sinds jaar en dag op het bedrijf. Haar vader heef het indertijd gekocht. Jan is er komen wonen toen hij met Hanna trouwde in 1957. Samen hebben ze, samen met de ouders en grootouders van Hanna, het bedrijf zeer succesvol gerund. Jan is altijd al een paardenliefhebber geweest. Vooral tuigpaarden hebben zijn interesse. Hij is lid van de Koets’n Keerls en maakt jaarlijks nog heel wat ritten! Hiervoor heeft hij de beschikking over een Duitse Jachtpatheon uit ca. 1900! Ook al zijn ze beiden de tachtig gepasseerd, ze helpen beide nog fervent mee op het bedrijf; Oma poetst er wat af opa helpt nog trouw iedere dag mee met het uitmesten van de stallen! Bijzonder hé?Erve Luttikhedde


Erve Luttikhedde

Meenweg 1a
7475 NC Markelo

Contact

Stal:
Gerrit: 0611044945
Ellen: 0623088228
info@stalluttikhedde.nl

Volg ons

STAL LUTTIKHEDDE