Stal Luttikhedde

Stal Luttikhedde is een professioneel paardenbedrijf op een aantrekkelijke en rustige locatie in het prachtige Overijsselse dorp Markelo, aan de voet van de Herikerberg. In de directe omgeving van de stal zijn tal van uitrijmogelijkheden door een gevarieerd gebied: langs weiden, velden en zandverstuivingen, over heuvels en door bossen.

Het erf telt diverse gebouwen waarin de paarden worden ondergebracht. Momenteel is er plaats voor bijna 50 paarden die verblijven in goed onderhouden en veilige stallen.Wij verzorgen de aan ons toevertrouwde paarden met grote toewijding en willen graag op de hoogte zijn en blijven van specifieke wensen van onze klanten om zoveel mogelijk zorg op maat te geven.

Stal Luttikhedde heeft voor de weidegang van de paarden de beschikking over tientallen hectares grazige weiden, die naar believen in kleinere percelen kunnen worden ingedeeld door verplaatsbare afscheidingen. Op voldoende plaatsen zijn drinkvoorzieningen aangebracht alsook schuilstallen.Daarnaast is er een rijbak voorzien van drainage die door de pensiongasten gebruikt kan worden, zoweloverdag als‘s avonds omdat het is voorzien van verlichting.Op het erf is ruimte genoeg om trailers te plaatsen en is is er een binnenruimte beschikbaar om rijkarren en koetsen te plaatsen.

Stal Luttikhedde is naast pensionstalling uitermategeschikt voor de opfok van veulens, enters en twenters, maar ook voor de africhting van paarden die bestemd zijn voor de paardensport.

1Erve Luttikhedde


Erve Luttikhedde

Meenweg 1a
7475 NC Markelo

Contact

Stal:
Gerrit: 0611044945
Ellen: 0623088228
info@stalluttikhedde.nl

Volg ons

STAL LUTTIKHEDDE